tammikuuu 2011

31.01.2011 - 18:20
minimaailman synttäriswapin  http://minimaailma.vuodatus.net/ ensimmäisenä sankarina oli Sinikka! onnea!!!tein muutaman tildamaisen kirjan, ruukkuruusun, peikonlehden, kastelukannun ja korin. ja tietenkin minikokoisen onnittelukortin.
25.01.2011 - 13:01
olen saanut ensimmäisen tunnustuksen =) kiitos ainukka! tällainen lämmittää ja saa taas uutta potkua jatkaa!  Tunnustukseen liittyy se seikka, että minun pitäisi kertoa itsestäni seitsemän asiaa.
                                                  

1 minulla on káksi ihanaa lasta, kolmas tulossa ja tietenkin aviomies. he ovat elämässäni 1 sijalla
2 asun maalla ja rakastan luontoa.
3 olen aina rakastanut nukkeja. lapsena minulla oli 47 kappaletta barbeja, tosin äitini ei säästänyt niistä yhtään. nukkekotina barbeille toimi mummoni vaatehuone jossa oli runsaasti huoneita. huonekaluja tein jo tuolloin kirjoista ja muista käyttöesineistä.
4 nukkekoti harrastus vei mennessään ihan yllättäin.
5 harrsatan nukkekotien lisäksi koruja, skräppäystä, jogaa ja uimista.
6 haluaisin osata kutoa. sitä taitoa minulla ei valitettavasti ole.
7 valmistelen parhaillaan 1:1 koossa vauvanhuonetta kuntoon
tämä tunnustus pitäisi laittaa 15 eteenpäin, mutta jo niin moni on sen saanut että en laita tälläkertaa, muuta kuin näin suullisesti. kaikille niille joiden sivuilla olen käynyt kommentoimassa.   
24.01.2011 - 11:33
innostuin kokeilemaan eri kokoisia "pelti"koreja. ja näitä oli todella mukava ja rentouttava tehdä.linnunpönttökin sai uuden ilmeen


24.01.2011 - 11:18
onpa siitä aikaa kun olen kerennyt omaa blogia päivittää.
 ensimmäisenä sunnuntaina teimme nojatuolin Riikamaria Paakkunainen oli vetäjänätyynyn tein kotona printatusta kankaasta.
ja eilen teimme laukkuja Eija Sirjonen johdollanäistä innostuneena tein vielä kotona illalla laukun. tosin kotoota löydetty nahka oli paljon paksumpaa kun kurssilla ollut ja liimana oli vain pirkka liimaa. en muista enää mikä oli kurssilla ollut liima, mutta se oli kyllä todella hyvää!! kuivui nopeasti, eikä jättänyt sotkuista pintaa.

15.01.2011 - 20:00
huomenna pääsen lähtemään helsinkiin nukkekotiyhdistyksen järjestämälle kurssille, oliko niitä perätí 4:nä peräkkäisenä viikonloppuna. itse yritän päästä 3... tosin joudun lähtemään jo klo 8 aamulla, koska junia tai busseja ei kulje niin usein täältä sunnuntaisin. ja helsingissä on tuo lumi ongelma parkkipaikkojen suhteen, no tekee hyvää päästä välillä pois kotoakin pidemmäksi aikaa =) kurssi kestää 11-14. huomenna siis tehdään tuoleja =)
kukkia on tullut tehtyä lisää, samoin muuta pientä mukavaa synttäriswapiin. nyt jo on mielessä joulukaleteri ja yritänkin mahdollisimman paljon saada aikaan ennekuin vauva saapuu huhtikuussa maailmaan , silloin jää tekemiset vähemmälle... 
09.01.2011 - 21:37
joulu on jo siivottu pois, ja tilalle jäi tyhjää. joten nyt on sitten tehty ruusuja ja peikonlehtiä täyttämään tätä tyhjää tilaa.ruusuusut on tehty paperista ja rautalagasta. sanko on joulukalenterista saatua jarminalta.peikonlehtiä tein vähän enemmänkin. nekin on paperista, mutta maalattuja. saviruukku on  jouluswapista lorainnelta saatua. näihin tulee vielä multaa, kunhan ovat ensin kuivuneet.nämä ruukut tein hoitoaineen "kansista" maalaamalla ja sitten laitoin servettitekniikalla vielä köynöksiä niihin. 
05.01.2011 - 21:01
makean himo yllätti joten tein pinsessakakkua, macaroneja ja kermaleivoksia.tässä hieman lähempää prinsessakakku, näyttää samalta kun lempi kahvilassa tehty ;)

03.01.2011 - 22:33

nyt on sitten alkanut rakennus ja suunittelu uudessa nukkekodissa. ihan muutama tapetti oli siis säilössä, joten en kauhean pitkälle ole niissä päässyt. harmittaa hieman että pinnat oli "käsitelty" joten suuniteltu maalaaminen saa jäädä. alun perin ajattelin tuon keittiön tehdä rapatulla pinnalla, mutta nyt täytyy keksiä uusi suunitelma. ideoita???

kaikki vanhat kalusteet, jotka eivät voi jäädä pikku neidin kätösiin siirtyivät tietenkin tänne, ja muutama uusikin, jonka löysin hesan matkalta.

sekaista..... niinkuin muutossa yleensäkkin on.

alakertaankin kuuluvat rappuset, mutta voi olla että ne jäävät pois. ja keittiöön haluaisin pienen seinän eteiselle. saa nähdä tuleeko sellainen......

tässä olisi muutama kuva tapetoiduista seinistä, jota myöskin täytyy tilaa lisää....